Производители доставчици на сирене, Турски производители на сирене на едро

Обърнете се към компании, занимаващи се с износ и внос на сирене в Турция. Достигнете до производители на сирене на едро, фабрики и компании! Свържете се сега и купете на едро сирене чедър, сирене фета, сирене за тост и други.

You can opt for Private Label production, which allows you to have products manufactured under your own brand

We offer special prices for your wholesale product requests. We guarantee the best prices for you

We prepare special offers based on your requests, ensuring they are secure, insured, and competitively priced.

We work with Incoterms. International payment and delivery terms are crucial, ensuring smooth transactions.

Our freight service is popular. We ensure reliable, guaranteed, and insured deliveries to your address with care.

We provide proposals within 12-24 hours to business partners preferring corporate communication.

Компаниите износителки на сирене счупиха рекорда за продажби най-много през периода на пандемията. С пандемията, която навлезе в живота ни през 2019 г. и превърна 2-те ни години в кошмар, производителите на сирене започнаха да печелят повече приходи. Полицейският час направи работата от вкъщи по-популярна. Когато милиарди хора започнаха да работят от вкъщи, стотици компании от Турция започнаха да изнасят сирене. Има стотици различни видове сирена, които могат да се консумират с вкус не само сутрин, но и на всяко хранене през деня. Най-консумираните видове сирена в Турция са прясно сирене фета, узряло сирене фета, сирене чедър, сирене и козе сирене.

Фирми за производство на сирене

Най-добрата част от ваканцията през уикенда е семейната закуска. В семейните закуски се консумират различни видове сирена. С работата от вкъщи закуските, приготвени през почивните дни, започнаха да се правят и през делничните дни. Хората, които купуват 1 килограм сирене на месец, започват да консумират 2 килограма сирене. Поради тази причина компаниите, произвеждащи сирене в Турция, трябваше да увеличат обемите си на производство. С новите инвестиции беше направена и експортна атака. Счупвайки рекорд за износ, Турция постигна сериозна инерция в продажбите на мляко и млечни продукти.

Внос на сирена от Турция, Турски производители на сирена

У нас почти няма фирми вносители на сирене. Тъй като селскостопанските инвестиции, необходими за прясно мляко, се правят в Турция, сиренето не се внася. Износът набира скорост, тъй като фирмите за износ на сирене задоволяваха търсенето у нас с излишък. Особено зрели бели сирена, сирене чедър и видове сирена с дълъг срок на годност са най-подходящите видове сирена за износ. Ние предоставяме безплатни консултации на хора, които нямат необходимите документи за износ на сирене. Помогнахме на десетки компании да изнасят през периода на пандемията.

Фирми и фабрики за сирене на едро

Бихме искали да отговорим на въпроса как се изнася сиренето. Първо, вашето производствено съоръжение трябва да бъде документирано. Изискванията са различни за износ в Европа и Америка. GloballyPort.com работи с компании, които притежават сертификат за съответствие за износ. Не е възможно да се достигне до всички места, които продават сирене онлайн. GloballyPort.com ви дава достъп до производители на сирене OEM. Ще бъде достатъчно да се свържете с нас, за да достигнем до фирмите износителки на сирене чедър и производители на бяло сирене. GloballyPort.com е иновативната B2B платформа на Турция. Ако търсите професионален партньор, не закъснявайте.

Buy Now

If you would like to purchase immediately, please contact us. Please note that your email extension must be associated with a paid domain extension belonging to your company. If you do not have an email address associated with your company, we may not respond to your inquiry.