Производители доставчици гуми – фабрики и фирми за продажба

Производители и доставчици на гуми на едро! Компаниите износители и вносители на гуми са тук! Свържете се с нас сега за фабрики за автомобилни гуми и компании за производство на гуми.

You can opt for Private Label production, which allows you to have products manufactured under your own brand

We offer special prices for your wholesale product requests. We guarantee the best prices for you

We prepare special offers based on your requests, ensuring they are secure, insured, and competitively priced.

We work with Incoterms. International payment and delivery terms are crucial, ensuring smooth transactions.

Our freight service is popular. We ensure reliable, guaranteed, and insured deliveries to your address with care.

We provide proposals within 12-24 hours to business partners preferring corporate communication.

Сред фирмите, които изнасят гуми, има фирми от Турция. Petlas, една от най-предпочитаните марки в Турция, е сред националните производители на гуми. Тъй като Petlas е скъп, от Турция се появиха алтернативни марки. Наистина е трудно да се достигне до производителите на автомобилни гуми.

Много марки не съществуват в цифровите медии, защото произвеждат OEM производители. Не мислете за автомобилната индустрия за гуми, която е сред каучуковите изделия, само като автомобил. Има много видове, като камиони, строителна техника, сезонни гуми, гуми за мотоциклети и велосипеди, гуми за селскостопанска техника. Месечната нужда от гуми на света може да бъде изразена в милиони. Многофункционалните гуми са предназначени специално за военни превозни средства.

Производители и доставчици на гуми на едро

Турските износители на гуми са предимно за Америка и Европа. Рекордите за износ се чупят, тъй като турските доставчици на гуми продават на много достъпни цени. Годишно се изнасят хиляди контейнери с гуми. Бихме искали да кажем, че броят на фирмите, които внасят гуми, също се е увеличил. В Турция работят и най-известните световни марки гуми. Въпреки че вътрешните цени на гумите са по-достъпни, потребителите проявяват интерес към вносителите на гуми.

Заводи и компании за гуми в Турция

Фирмите, произвеждащи гуми в Турция, продължават да чупят рекорди за износ въпреки здравната криза. Износът на гуми за Съединените щати счупи рекорд поради сектора на автобусите и камионите, който нарасна значително на американския пазар. Тъй като транспортният сектор чупи рекорди, се появи нуждата от гуми. Турция е лидер в производството на гуми, които не са инвестирани в Северна и Южна Америка. Знаете ли, че гумени превозни средства, произведени в Турция, могат да се използват в космически кораби в бъдеще? Турските гуми могат да се използват в бъдеще за превозни средства, изпратени в космоса, камиони, превозващи космически совалки и части, и други космически изследвания.

Buy Now

If you would like to purchase immediately, please contact us. Please note that your email extension must be associated with a paid domain extension belonging to your company. If you do not have an email address associated with your company, we may not respond to your inquiry.