Производители на фурми, доставчици на фурми на едро и компании

Най-сигурният адрес за достигане до места, които продават фурми на едро, е GloballyPort.com! Можете да се свържете с фирми, които изнасят и внасят дати безплатно. Свържете се с нас сега, за да закупите фурми на едро и да достигнете до производители на фурми. Дата на производители и износители са на GloballyPort.com!

You can opt for Private Label production, which allows you to have products manufactured under your own brand

We offer special prices for your wholesale product requests. We guarantee the best prices for you

We prepare special offers based on your requests, ensuring they are secure, insured, and competitively priced.

We work with Incoterms. International payment and delivery terms are crucial, ensuring smooth transactions.

Our freight service is popular. We ensure reliable, guaranteed, and insured deliveries to your address with care.

We provide proposals within 12-24 hours to business partners preferring corporate communication.

Фурмите, които са незаменими за месец Рамадан, се консумират непрекъснато в различни части на света. Фурмите, които са изключително предпазващи от рак, укрепват имунната система поради съдържанието на антиоксиданти. Използва се и при производството на някои лекарства за красота. Фирмите, които внасят фурми, обикновено купуват насипни продукти по време на Рамадан. Масовата консумация в Турция е много разпространена по време на Рамадан. Внасят се стотици хиляди фурми, за да се поддържа балансът между търсенето и предлагането в датата, която влиза във всяка къща за 1 месец. Производители на фурми почти не съществуват в Турция.

Фирмите, изнасящи фурми, се намират в континента Близкия изток. Има и различни разновидности на фурми, които се изпращат на всеки континент по света. За да бъде датата подходяща за износ, тя трябва да бъде запазена. Вакуумно опаковани сушени фурми могат да се съхраняват по този начин в продължение на месеци. 100 г сушени фурми са само 300 калории. Почти всички от 300 калории отговарят на хранителните стойности, от които се нуждаем.

Производители На Фурми Доставчици На Фурми На Едро И Компании 2 Производители На Фурми Доставчици На Фурми На Едро И Компании 1

Ето и хранителните вещества в фурмите;

  • Въглехидрати
  • Протеин
  • холестерол
  • Фибри (пулп)
  • витамин А
  • Витамин В1
  • Витамин В2
  • Витамин В3
  • Витамин В6
  • Витамин В9 (фолиева киселина)
  • витамин С
  • калций (Ca)
  • желязо (Fe)
  • фосфор (P)
  • натрий (Na)
  • калий (K)
  • магнезий (Mg)

Производители На Фурми Доставчици На Фурми На Едро И Компании 7

Фирми изнасящи фурми на едро, места за продажба на фурми

Можете да използвате GloballyPort.com, за да достигнете до компаниите, които произвеждат фурми в Турция. Фурмата всъщност е плод, който се консумира и през четирите сезона. Консумира се само по време на Рамадан в Турция, но сега хората искат да консумират фурми през всеки сезон. За да се отговори на търсенето, се отварят дати за продажба. Фурмите могат да се консумират като лека закуска за здравословна диета. Мястото на фурмите винаги е фиксирано в диетичните списъци за отслабване.

Фурмите са пълен магазин за захар благодарение на изброените по-горе предимства. С нерафинирана естествена захар ни позволява да си набавим захарта, от която тялото ни се нуждае. Фирмите, които внасят фурми, продават натурални и чисти фурми. Тези дати идват първо в Турция. Родината на фурмите, които се изнасят от нашата страна по целия свят, са арабските страни. Освен плодовете на финиковата палма много важни са дори листата и клоните й. От листата на финиковата палма се приготвят чай, лек или различни напитки. От клоните му могат да се изработят различни ръчни инструменти.

Да не минем без да споменем разновидностите на фурмите. Фирмите, изнасящи дати на едро, обикновено имат различни дати в своите портфейли. Производителите на фурми произвеждат стотици различни фурми. Да вземем най-предпочитаните и най-вкусни фурми.

Любими видове дата

  1. Дата Меджул (Меджул).
  2. Фурма Medina mebrum (mabroom).
  3. персийска дата
  4. Райска ябълка
  5. сугаи палма
  6. Акве финикова палма
  7. Райска ябълка (каки)
  8. Законни дати
  9. Селеби дати
  10. Финикова палма Берни

Освен гореспоменатите сортове фурми, продуктите от фурми привличат внимание и с днешната технология. Нека поговорим накратко за най-популярните. Най-предпочитани са сортове като шоколадова фурма, бисквитки от фурми, меласа от фурми, паста от фурми, прах от фурми, брашно от фурми, фурми Cezerye. Можете да се свържете с производители на дати с GloballyPort.com. Можете да работите с метод за доставка EXW или CIF от компании, които внасят дати. Нашата компания продава най-качествените и здравословни фурми в света. Пишете ни сега, за да достигнем до производителите на продавачи на едро финикови палми. Ще се свържем с вас в рамките на 12 часа.

Производители На Фурми Доставчици На Фурми На Едро И Компании 1 Производители На Фурми Доставчици На Фурми На Едро И Компании 6 Производители На Фурми Доставчици На Фурми На Едро И Компании 5 Производители На Фурми Доставчици На Фурми На Едро И Компании 4 Производители На Фурми Доставчици На Фурми На Едро И Компании 3 Производители На Фурми Доставчици На Фурми На Едро И Компании 2

Buy Now

If you would like to purchase immediately, please contact us. Please note that your email extension must be associated with a paid domain extension belonging to your company. If you do not have an email address associated with your company, we may not respond to your inquiry.